Ontdek hoe we 
jouw ideeën visualiseren

logo emblem BC design white

01

Heldere
Communicatie

Via een duidelijke dialoog ontrafelen we je plannen en bieden helder en realistisch advies. Gefocust op essentie overlopen we specifieke aandachtspunten en bespreken we het doel en gewenste eindresultaat van het project . Op basis van deze informatie wordt een gepersonaliseerde offerte gemaakt.

02

Uiterst Nauwkeuring

Na  goedkeuring van onze offerte wordt alle cruciale project data beschreven en gecontroleerd. We inventariseren de constructie en komen ter plaatse om onderdelen in detail op te meten. Als alle data compleet is, gaan we met je plannen aan de slag.

BC manuals: samen visualiseren uw perfecte handleiding

03

Visualiseren
en Engineering

We ontwikkelen innovatieve oplossingen. Met behulp van engineering en 3D animaties modelleren we stap voor stap het eindresultaat, telkens met een persoonlijke aanpak en degelijke service achteraf.

04

Professioneel Gepresenteerd

Details en texturen worden op punt gesteld. Het project wordt gerenderd vanuit verschillende camerastandpunten. Fotorealistisch en hoog kwalitatief beeldmateriaal worden gepresenteerd aan de klant. Opmerkingen worden verwerkt en aangepast.

BC design: samen visualiseren 3D visualisatie

05

Degelijke service
na verkoop

Kwaliteit en service, liever klein maar fijn! We zijn flexibel en vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Samen visualiseren?

BC manuals: samen visualiseren uw perfecte handleiding